A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Орининський ліцей Орининської сільської ради Кам'янець-Подільського району Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути

ДЕНЬ СМІХУ В ОРИНИНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ.

Отримуйте від життя, близьких і друзів привід для щирого, справжнього, дзвінкого сміху, ні хвилини не нудьгуйте, завжди працюйте, відпочивайте і просто живіть зі смішинкою в серці.

14:25 05.04.2024

"Українська книга – українським дітям" (зустріч з Миколою Томенком)

В рамках проекту «Українська книга – українським дітям» з ініціативи декана історичного факультету КНПУ кандидата історичних наук, доцента Анатолія ГЛУШКОВЕЦЬКОГО та нашого випускника, доктора філологічних наук, професора Олега РАРИЦЬКОГО відбулася зустріч вчителів та здобувачів освіти Орининського ліцею з громадським діячем, доктором політичних наук, професором, головою наглядової ради Національного університету біоресурсів і природокористування України, головою громадського руху «Рідна країна», автором понад сотні наукових досліджень з політичних наук, історії та культурології Миколою ТОМЕНКОМ.

11:02 27.03.2024

23 березня - Всесвітній день математики.

         Всесвітній день математики – подія, яка відзначається в усьому світі, щоб підвищити важливість математичної освіти та прищепити учням інтерес до математики.  

14:05 22.03.2024

Турнір по брейн-рингу

18 березня в ліцеї завершився турнір по брейн-рингу серед здобувачів освіти 5-11 класів, який проходив у два тури. У першому турі змагались команди 5 - 8 класів. Перемогу у цікавій напруженій боротьбі виборола команда 6 класу.

15:02 18.03.2024

Міжнародний день числа Пі

14 березня в ліцеї відзначали Міжнародний день числа Пі. Отримавши буклети, здобувачі освіти розгадували вікторини, ребуси, проходили лабіринти. Переглянули відео, де ознайомились із появою і застосуванням числа Пі; пам'ятниками і скульптурами; досягненнями, що занесені у книгу рекордів Гіннеса. Прослухали мелодію американського музиканта Девіда Макдональда, який записав її за цифрами числа Пі.

12:08 15.03.2024

«Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

1 березня на базі Орининського ліцею проведено II територіальний етап змагань з волейболу (хлопці і дівчата) та футзал (хлопці). Змагання проводилися в рамках проєкту всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги».

14:41 01.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень